Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

OTEsoldToNurtureIllegalImmigrants

ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
Διευθυντή Fulfill Contacts και Guerilla Marketing
Συμβούλου Επικοινωνίας
GiorgosHatzidakis @ facebook
Γιώργος Χατζιδάκης @ linkedin
HatzidakisGiorg @ twitter
Με ιδιαίτερα έντονα γράμματα διαβάζω την «επιτυχία» του πρώτου – δειλού – βήματος αποκρατικοποίησης: « 390 εκατ. Ευρώ από την πώληση του υπολοίπου του ΟΤΕ στους Γερμανούς». Και δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ: τα έχουν τελείως χαμένα οι διοικούντες ή απλά μας κοροϊδεύουν; Τι να τους κάνουν 390 εκατ. Ευρώ, όταν:
Η παροχή δωρεάν νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους, παράνομους λαθρομετανάστες στοιχίζει (δια στόματος Υπουργού Υγείας) 150 εκατ. Ευρώ ετησίως. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ξεπερνάει τα 250 εκατ. ευρώ ετησίως γιατί χάρη σε αυτή την ανεξέλεγκτη εισβολή, ξαναείδαμε στην Ελλάδα:
  • Φυματίωση: 249 κρούσματα νέων ανθεκτικών ιών σε Έλληνες και 229 σε Αλλοδαπούς
  • Ελονοσία: επανέκαμψε μετά από δεκαετίες που την είχαμε εξαλείψει
  • Πολυομυελίτιδα: παρομοίως
  • Λέπρα: κατεγράφησαν τα πρώτα κρούσματα και όχι ΔΕΝ είναι διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση του ΝΗΣΙΟΥ...
  • AIDS: ενώ είμασταν η χώρα της ΕΕ με το χαμηλότερο ποσοστό θετικών φορέων στους χρήστες ναρκωτικών, ξαφνικά ανεβαίνουμε θεαματικά, χάρη σε στελέχη αφρικανικής προέλευσης
Οι λαθροέποικοι δεν μπαίνουν στον κόπο καν να πληρώσουν το – τιμής ένεκεν – 5ευρώ για την εισαγωγή τους, ενώ απλά εξαφανίζονται προ ολοκλήρωσης θεραπείας για να μην πληρώσουν, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη ακόμα ισχυρότερων στελεχών.
Επιπρόσθετα, στα νοσοκομεία παίδων έως 14 ετών, είναι υποχρεωτική η δωρεάν παροχή νοσηλείας ανεξαρτήτως εθνικότητας. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν κατακλυστεί από, ανατολικές και δη Αλβανές κυρίως μητέρες, οι οποίες απαιτούν την προνομιακή αντιμετώπισή τους σε σχέση με τους Έλληνες και δε διστάζουν να απειλήσουν τους γιατρούς με την κλήση των καναλιών κ.ο.κ. Περιδεείς οι διοικήσεις, δε διστάζουν να αποδεικνύονται «βασιλικότερες του βασιλέως» και να παρέχουν μακροχρόνιες και πανάκριβες θεραπείες σε αλλοδαπάκια που κανονικά θα έπρεπε να επιβαρύνουν τις χώρες τους.
Με βάση τα παραπάνω, καταδεικνύεται εύκολα ότι τα 400 εκατ. ευρώ είναι εύκολα το κόστος της παροχής δωρεάν νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής στους ανασφάλιστους και παράνομα ευρισκόμενους εδώ αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Αν μάλιστα προστεθεί το κόστος για τη θεραπεία των Ελλήνων ή νόμιμων, ασφαλισμένων μεταναστών που προσβάλλονται από εισαγόμενους ιούς, τότε το κόστος ανατινάζεται και πιθανά φτάνει ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ!!! Και αυτά είναι ετήσια κόστη...τον ΟΤΕ θα τον πουλήσουμε μια και μοναδική φορά!!!
Άλλα απλά παραδείγματα για το πώς η διαιώνιση μιας απαράδεκτης παρανομίας (της εισόδου και παραμονής λαθρομεταναστών στο έδαφος της χώρας μας) επιβαρύνει την καταβυθισμένη οικονομία μας περιλαμβάνουν:
Αν εξαλείφαμε το παραεμπόριο (τα "μαγαζάκια", το Σχιστό, τους πλανόδιους κλπ.) θα κερδίζαμε 7-8 ΔΙΣ το χρόνο. ήτοι το κόστος των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ που θα περικοπούν σε ΟΛΟΥΣ μας...
Αν μάλιστα "ξεφορτωνόμασταν" και τους ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ μετανάστες (60% των φυλακισμένων) θα γλιτώναμε 250-300 ΕΚΑΤ το χρόνο, π.χ. την αύξηση εισφοράς υπέρ ΑΝΕΡΓΩΝ (1% από κάθε εργαζόμενο και 5% από κάθε εργοδότη) που θα χτυπήσει ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους...
Η στιβαρή ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ (κλοπές καλωδίων κλπ.) θα απέφερε ίσως και 100 ΕΚΑΤ.. δηλαδή 1/5 από όσα θα μας πάρουν μέσω ΟΑΕΕ ως "εισφορά αλληλεγγύης", αποτελειώνοντας τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ και ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Θα μου πείτε: «ναι, αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα...το άσυλο..κ.ο.κ.». Όμως κανείς δεν μιλάει για κατάργηση ασύλου. Ας δούμε τι κάνουμε τώρα και τι θα έπρεπε να γίνεται:
  • ·        Στην πλειοψηφία τους οι Λαθρομετανάστες «συλλαμβάνονται» στην είσοδο της χώρας, είτε σε νησίδες του Έβρου, είτε στα σύνορα, είτε στα φουσκωτά των λαθρεμπόρων.
  • ·        Δασκαλεμένοι όντας, αιτούνται άμεσα ασύλου. Επειδή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αφήνονται ελεύθεροι με διορία μέχρι συζητήσεως του αιτήματός τους.
  • ·        Έτσι αλωνίζουν ανενόχλητοι την Ελλάδα μας, δουλεύουν παράνομα, εγκληματούν ή απλά προσπαθούν να φύγουν δυτικότερα...
Να σημειωθεί ότι βάσει της ισχύουσας (ελέω ΕΕ) νομοθεσίας, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παρέχουμε θεραπεία λοιμωδών νοσημάτων σε όσους ΔΕΝ παρέχεται στη χώρα τους!!! Άρα μετά που έγινε ο απόπατος της Ευρώπης, τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει και ο Άγιος Παντελεήμονας (κουτσοί-στραβοί), αφού θα έρχονται για τις θεραπείες τους!!!

Όμως η Νομοθεσία παρέχει ΕΝΑ ΟΠΛΟ: Δικαιούμαστε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΛΟΙΜΩΔΩΝ!!! ΑΡΑ (και δεδομένου ότι το AIDS μπορεί να εμφανιστεί μέχρι 6 μήνες μετά την προσβολή) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! Έτσι, μένοντας χωρίς έσοδο και χωρίς επικοινωνία με τους οικείους τους (που συνήθως τους καλούν να έρθουν στο ΕλΝτοράντο – παρουσιάστηκε κρούσμα όπου Λαθρομετανάστες από Αθήνα τηλεφώνησαν στο 100 ότι συγγενείς τους βρίσκονταν αποκλεισμένοι σε νησίδα του Έβρου!!!) οι επιδόξοι παραγωγοί πλούτου θα φύγουν απογοητευμένοι και άπραγοι. Μόλις τα νέα κυκλοφορήσουν, το κύμα θα ανακοπεί...


ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΛΟΙΜΩΔΩΝ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο «ΤΖΑΜΠΑΣ» ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    Γράφει ο Βασίλης Χήτος
    Στοιχεία σοκ για τις δαπάνες-σπατάλες που γίνονται στα δημόσια νοσοκομεία για τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς που υποτίθεται πως βρίσκονται «νόμιμα» στην χώρα μας. Μόνο στα...
    αρχεία του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Καπερνάρος είναι καταχωρημένοι αριθμοί που μιλούν από μόνη τους: Το 2009 νοσηλεύθηκαν 538 άτομα με δαπάνη 407.120 ευρώ, το 2010 νοσηλεύθηκαν 640 αλλοδαποί με κόστος 454.812,21 και το 2011, 538 αλλοδαποί με κόστος 384.461,53 ευρώ. Και αυτή η ασύστολη δαπάνη μόνο σ’ ένα νοσοκομείο της επικράτειας. Και όλα αυτά τη στιγμή που αυξάνεται κατακόρυφα και ο αριθμός των νοσηλευθέντων ανασφάλιστων Ελλήνων, που βιώνουν καθημερινά τον εφιάλτη της ανεργίας. Μόνο στο εν λόγω νοσοκομείο το 2009 οι ανασφάλιστοι Έλληνες ήταν 1017 άτομα, το 2010 ήταν 1355 και το 2011 ήταν 1393. Η δε δαπάνη αυξήθηκε επίσης από 715.840 € το 2009 σε 953.854,16 € το 2010 και σε 924.324,48 € το 2011. Το θεσμικό πλαίσιο για τη νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών (ΚΥΑ αριθμ. 139491/2006) προβλέπει στην κατηγορία των δικαιούχων και ανασφάλιστους αλλοδαπούς με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας πρόσφυγα ή του δελτίου αιτήσαντος σε άσυλο αλλοδαπού ή του ειδικού δελτίου παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους. Ο Βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Βασίλης Καπερνάρος δίνει επιπλέον και άλλη μια πιο σοβαρή διάσταση. «Αν λάβουμε υπόψιν μας –αναφέρει ο ποινικολόγος- ότι ο καταγεγραμμένος μόνιμος αλλοδαπός πληθυσμός, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή φτάνει σχεδόν το 1 εκατομμύριο άτομα, και ότι είναι πλέον συνήθης πρακτική οι αμιγώς οικονομικοί μετανάστες να προστρέχουν στη διαδικασία του ασύλου ως μόνο τρόπο για να νομιμοποιήσουν προσωρινά τη διαμονή τους στη χώρα, γίνεται αντιληπτός ο τεράστιος αριθμός των παρανόμων μεταναστών και των οικογενειών τους οι οποίοι έχουν δυνητική πρόσβαση σε δωρεάν υγειονομική περίθαλψη στη χώρα μας. Και όλα αυτά τη στιγμή που για να νοσηλευτεί ένας ασφαλισμένος Έλληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας,
    ΦΙΜΟΤΡΟ.ΓΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή