Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

GenocideOfGreeksByIllegalsAndGypsies 08-14/07/2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

13/07/2014: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥΗΔΗΣ ΑΠΟ 4 ΝΕΓΡΟΥΣ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ - ΡΟΔΟΣ
Το κορίτσι βιάστηκε από όλους στην σειρά . Η κοπέλα πήγε μετά και κατάγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και υπέδειξε τον δράστη και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι με τους φίλους του.
11/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ 80ΧΡΟΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Στο αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης ληστείας, βρέθηκαν  ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 26 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, ένα ξύλινο κλομπ μήκους 44 εκατοστών, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα κατσαβίδι(!) όπλα τα οποία είχαν μαζί τους στον καθημερινό αγώνα της… βιοπάλης στην χώρα καφενείο.
12/07/2014: ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΕΚΛΕΒΕ ΠΕΖΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Επίσης ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει στις 25 Απριλίου του 2014 με τη χρήση σωματικής βίας από πεζή γυναίκα στην περιοχή της Πεύκης ένα πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κοσμήματα.
10/07/2014: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Το πρωί της 25ης Ιουνίου, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τον δολοφόνησαν.
07/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ «ΔΙΕΘΝΗΣ» ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ/ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αλβανός, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για δύο φόνους στην πατρίδα του, συνελήφθη στη δυτική Θεσσαλονίκη, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Αρχικά, ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα με άλλο άτομο, αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών για τυπικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
07/07/2014: ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Ο συλληφθείς, αφού είχε χορηγήσει κάποια ναρκωτική ουσία στο φαγητό του ανήλικου, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κοιμόταν και ασέλγησε σε βάρος του. Στη συνέχεια, ανήρτησε σχετικό βίντεο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
10/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΝ ΑΡΝΙΑ – ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δύο αδέλφια Αλβανικής καταγωγής έστησαν ενέδρα στον Ταχυδρόμο του χωριού και όταν αυτός προσπάθησε να τους αποφύγει τον πυροβόλησαν με πιστόλι τουλάχιστον δύο φορές και παραλίγο να τον σκοτώσουν... Η Αστυνομία έδρασε αμέσως και τους συνέλαβαν σε παρακείμενο μαντρί . Βρέθηκαν και το πιστόλι και οι μάσκες τους.Κατά την ανάκριση οι δράστες ομολόγησαν και άλλες κλοπές τουλάχιστον 5 που διέπραξαν τον τελευταίο χρόνο.Παρ΄ όλα αυτά ο Εισαγγελέας τους αποφυλάκισε με εγγύηση.
13/07/2014: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Επτά αποφάσεις δικαστηρίων της Βορείου Ελλάδος διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος 35χρονου σεσημασμένου -για διάφορες πράξεις- Αλβανού, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.
09/07/2014:  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
Με πάγιο αίτημα την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΠΛΗΜΜΥΡΑΣ, πάνω από 800 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ από το Μπαγκλαντές (που ούτε πολέμους ούτε τίποτα άλλο έχει...) τρομοκράτησαν τη Λακωνία, αφού ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ το Δημαρχείο της Σκάλας. Φυσικά απεχώρησαν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ενώ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ τους φρόντισαν για την προβολή τους στα ΜΜΕ...
06/07/2014:  ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Οικογένεια δικηγόρου βασανίστηκε με καυτό σίδερο.
26/06/2014:  ΑΛΒΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΕΛ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ
Βγήκαν μαχαίρια έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού, σε άγρια επίθεση αλβανών κατά Ελλήνων μαθητών.
11/07/2014:  3ΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ «ΠΛΟΥΣΙΑ» ΔΡΑΣΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Οι αστυνομικοί στη συμπρωτεύουσα συνέλαβαν τον 18χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμη συνεργούς του που έχουν ήδη συλληφθεί, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
13/07/2014:  ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Συνελήφθη σήμερα (13-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στον κάθετο άξονα Εγνατίας οδού Καστοριάς – Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά πέντε λαθρομεταναστών..
12/07/2014:  ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ CD ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ 9 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ) ΤΣΙΓΑΡΩΝ - ΝΙΚΑΙΑ

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Νίκαιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής, πέντε υπήκοοι Πακιστάν, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4.900 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, 5.644 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ένα πλήρες εργαστήριο δημιουργίας κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων αποτελούμενο από δύο αυτόνομες μονάδες αναπαραγωγής CD-DVD, εξοπλισμένες συνολικά με δεκαεννέα 19 αντιγραφικές μονάδες CD-DVD, ένα αυτόνομο αντιγραφικό μηχάνημα αναπαραγωγής CD-DVD, εξοπλισμένο με τέσσερις αντιγραφικές μονάδες CD-DVD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου